Mi kell egy tökéletes naphoz? Egy kis móka, egy kis lazaság, egy kis szeretet

-és Happycups bögrék!

A nap bármely napszakában ha szeretnél pár percre kiszakadni a megszokott mókuskerékből, vagy a kedvesed szeretnéd meglepni egykülönleges pillanattal, hívd segítségül a Mókás fickókat: 

  • Eszpressó csészék
  • Kávés bögrék
  • Teás poharak
  • Müzli-, és leveses tálak

-Szeretnéd meglepni a kedvesed vagy barátaid egy különleges ajándékkal? Válassz egy vidám fickót a Happycups családból:

  Mivel indul a napod? Egy erős presszó kávéval, tejeskávéval vagy egy forró teával? Ha sikerült kiválasztanod a kedvenc bögréd, az adatlapján lévő "Megveszem" gombra kattintva a virtuális kosaradba kerül a termék. A kosarad tartalmát folyamatosan nyomon követheted. Ha ajándéknak szánod a bögrét és szeretnél magadnak is választani egyet, a „vásárlás folytatása” gombra kattintva visszatérhetsz a termékekhez és folytathatod a nézelődést, vagy a „Tovább a kosaramhoz” gombra kattintva megtekintheted a jelenlegi kosarad, módosíthatod a tételeket, törölhetsz a kosaradból terméket vagy megrendelheted a terméket.

 -A kosár összegzésnél ellenőrizheted aktuális vásárlásod, megadhatod a kedvezményes kuponod kódját, de ha akár a termékek mennyiségét is megváltoztathatod.

Egyszerűen és gyorsan vásárolhatsz weboldalunkon:

-Rendelésed leadhatod vendégként, így regisztráció nélkül csak a szállításhoz és a számla kiállításhoz szükséges adataid kell megadnod. 

-Regisztráció esetén webáruházunk tárolja az adataid, így egy általad választott felhasználónévvel és jelszóval bármikor áttekintheted a rendelésed-, személyes adataid, és a következő vásárlásnál ezeket nem kell újra megadnod.

Ha már most szeretnél regisztrálni webáruházunkban itt megteheted: Regisztrálok

Adataid megadását követően kiválaszthatod a számodra legkényelmesebb fizetési módot. Választhatsz banki utalást, de kérhetsz utánvétes fizetést is, ez esetben szállításkor kell kiegyenlítened a vásárlásod a futárnál.

A vásárlásod véglegesítéséhez ne felejtsd el „Megerősíteni a rendelésed”, webáruházunk csak ebben az esetben rögzíti a rendelésed.

A vásárlást követően, munkatársaink megkezdik rendelésed feldolgozását. A vásárlásod minden esetben 24 órán belül visszaigazoljuk. Ha valamilyen hiba okán nem érkezne meg 24 órán belül a visszaigazoló email, kérjük jelezd felénk ügyfélszolgálatunkon:

 Tel.: 0630-5590626 munkanap 9-17 óra között

 Email: info@otthondekor.hu